Wimperextentions

Wat zijn wimperextesions?

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers die eén voor één aan uw eigen wimpers wordt bevestigd. Er zitten gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden.De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken.
Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan.

One by one

Hierbij worden kunsthaartjes 1 voor 1 op uw eigen wimperhaartjes worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen. Het resultaat is zeer natuurlijk.

Duur behandeling: maximaal 1,5 uur.

 

( Mega )Volume wimperextensions

Hierbij worden meerdere (dunne) haartjes op uw eigen wimperhaartjes geplaatst.
Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt bepaald hoeveel extensions er worden bevestigd (2D-3D-4D-5D-6D). U kunt hierbij kiezen voor een natuurlijk of glamour look.

Duur behandeling: maximaal 2 uur.