Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
7 dagen geleden

Vandaag voor het eerst geweest voor hybride wimpers. In 1 woord WAUW! Een zeer professionele vrouw met inzicht, heerlijke ontspannen sfeer en prachtige wimpers! De reacties waren niets dan lof. Hier kom ik zeker terug.
Angela, dank je wel!

Shia
8 maanden geleden

Angie doet m’n wimperextensions al jaren en ik ben elke keer opnieuw in shock hoe mooi het weer is! Love my new lashes, thank you ❤️

Youssra Elh
8 maanden geleden

Sinds kort verhuisd en was op zoek naar een wimper styliste.. Angela was de eerste bij wie ik terecht kwam en ben blijven hangen..Altijd super tevreden over het resultaat.. maar naast dat ook een super lieve dame die luistert naar wat je wilt en ook levert! 🤍 thnQ for that..

Fieke
8 maanden geleden

Ik kom nog niet superlang bij Lashes by Angie. Lang gezocht naar de juiste persoon. Erg tevreden bij Angela. Ze is niet gehaast met behandelingen en legt iets uit of geeft je advies als je dit wil. Werkt nauwkeurig en levert mooi werk. Angela zelf en de salon is kalm en prettige uitstraling. Er klinkt altijd een rustgevend muziekje op de achtergrond. 👌
De salon zit in een sportschool maar dit hindert zeker niet.

Jessica
8 maanden geleden

Angela is de enige die mijn wimpers mag doen. Ik kom al 6 jaar bij haar langs. Geweldige service. Wimpers zien er altijd mooi uit.
Get your Lashes By Angie!

Kendra
8 maanden geleden

Werkt heel nauwkeurig en op tijd. Angie is heel vriendelijk en stelt je op je gemak. Salon heeft een fijne uitstraling. Zeker een aanrader voor iedereen !
Dankjewel voor m’n mooie wimpertjes 😍 see you soon!

Kubra
8 maanden geleden

Super lieve dame, ze werkt heel netjes neemt ook de tijd voor je en zorgt voor topresultaat elke keer weer!!

Melody
8 maanden geleden

Altijd mooie wimpers en goede service 😍😍
Een aanrader voor iedereen! Ik hoef geen andere styliste meer.

Aniek
8 maanden geleden

Ruim een jaartje bij Angie! Shess so nice❤️ Super lief, wilt het beste voor jou en je wimpers, past zich altijd aan, en levert prachtig werk❤️🍀#fleekybyangie

Ingrid
8 maanden geleden

Ik kom al zo'n acht jaar bij Angela. Elke drie weken laat ik mijn wimpers opvullen. En naar volle tevredenheid! Alleen al het feit dat na acht jaar, waarin ik elke drie weken een refill afspraak heb, mijn eigen wimpers nog steeds gezond zijn, betekent dat je met een professional te maken hebt. Daarnaast is Angela sociaal, zeer servicegericht en gezellig. Voor mij nooit meer een andere wimperstyliste!

Rating: 5 sterren
5 stemmen