Reactie plaatsen

Reacties

Gabriëlla
11 dagen geleden

Weer voor het eerst na een hele lange tijd weer wimpers laten zetten dit x voor het eerst bij Lashes by angie , en wat een fijne ervaring was het ik ben hooked ben ontzetten blij . Voor mij geen andere lashtech meer !.

Yvonne
2 maanden geleden

Nog nooit zulke mooie extensions gehad! Nu na 3 weken nog steeds mooi. Voor mij geen andere wimperstyliste meer!

Sylvia
4 maanden geleden

Vandaag voor het eerst geweest voor hybride wimpers. In 1 woord WAUW! Een zeer professionele vrouw met inzicht, heerlijke ontspannen sfeer en prachtige wimpers! De reacties waren niets dan lof. Hier kom ik zeker terug.
Angela, dank je wel!

Shia
een jaar geleden

Angie doet m’n wimperextensions al jaren en ik ben elke keer opnieuw in shock hoe mooi het weer is! Love my new lashes, thank you ❤️

Youssra Elh
een jaar geleden

Sinds kort verhuisd en was op zoek naar een wimper styliste.. Angela was de eerste bij wie ik terecht kwam en ben blijven hangen..Altijd super tevreden over het resultaat.. maar naast dat ook een super lieve dame die luistert naar wat je wilt en ook levert! 🤍 thnQ for that..

Fieke
een jaar geleden

Ik kom nog niet superlang bij Lashes by Angie. Lang gezocht naar de juiste persoon. Erg tevreden bij Angela. Ze is niet gehaast met behandelingen en legt iets uit of geeft je advies als je dit wil. Werkt nauwkeurig en levert mooi werk. Angela zelf en de salon is kalm en prettige uitstraling. Er klinkt altijd een rustgevend muziekje op de achtergrond. 👌
De salon zit in een sportschool maar dit hindert zeker niet.

Jessica
een jaar geleden

Angela is de enige die mijn wimpers mag doen. Ik kom al 6 jaar bij haar langs. Geweldige service. Wimpers zien er altijd mooi uit.
Get your Lashes By Angie!

Kendra
een jaar geleden

Werkt heel nauwkeurig en op tijd. Angie is heel vriendelijk en stelt je op je gemak. Salon heeft een fijne uitstraling. Zeker een aanrader voor iedereen !
Dankjewel voor m’n mooie wimpertjes 😍 see you soon!

Kubra
een jaar geleden

Super lieve dame, ze werkt heel netjes neemt ook de tijd voor je en zorgt voor topresultaat elke keer weer!!

Melody
een jaar geleden

Altijd mooie wimpers en goede service 😍😍
Een aanrader voor iedereen! Ik hoef geen andere styliste meer.

Rating: 5 sterren
6 stemmen